92,689 ITEM SOLD SINCE 2016

All feedback are verified from actual pictures of customers.

Promo Penghantaran Percuma + Gift Berakhir :
days:
hours:
minutes:
seconds

Tekan SINI untuk terus ke kedai ILEESH

feedback ileesh

Hasil konsisten, dari breakout sampai skin sihat

2

Kulit makin improve dari sebelum ni breakout teruk.

3

5 bulan saya konsisten pakai ILEESH, beza sangat skin

4

Jerawat nanah kecut dalam masa 3 hari tanpa tinggalkan parut hitam

feedback ileesh

Perbezaan yang sangat ketara hasil saya konsisten selama 6 bulan

feedback ileesh

Tak sangka jerawat dan parut saya hilang dalam masa 13 hari

feedback ileesh

Sebulan pertama dah nampak perubahan jeragat dimuka

feedback ileesh

Muka saya makin berseri, berbeza dengan sebelum ni

feedback ileesh

Jerawat baru nak jadi dah kecut dalam masa 4 hari, terbaik!

10

happy sangat muka yang dulu berjerawat dan berparut dah ok

feedback ileesh

Kalau sebelum ni, dah makeup pun still nampak parut

feedback ileesh

Saya perasan, kulit muka berlubang saya makin berkurang.

feedback ileesh

Dah cuba macam-macam, at last ILEESH solve parut saya

feedback ileesh

Teruja tengok jerawat dan parut makin improve dalam masa 9 hari

15

Kawan saya suggest, so saya try guna tak sangka menjadi

feedback ileesh

Takda yang lebih bahagia bile tompok hitam di muka hilang

feedback ileesh

Alhamdulillah, kulit dah kembali sihat. Skin texture pun smooth je

feedback ileesh

Seminggu penggunaan, nampak perubahan ketara sangat jerawat

feedback ileesh

Alhamdulillah, Hasil konsisten setiap malam selama 2 minggu

feedback ileesh

Happy sangat skin saya improve day by day dengan ILEESH

feedback ileesh

Cepat betul parut baru nak hilang tak sampai 5 hari dah pudar

feedback ileesh

Perubahan pada tona kulit makin sekata dan parut-parut hilang

23

Alhamdulillah, fully recovery after 5 bulan konsisten ILEESH, Tq

24

Pencuci muka ILEESH penyelamat dari skin saya mula nak meragam

feedback ileesh

Jeragat saya makin improve, muka pun nampak cerah tak kusam

26

Saka konsisten sapu krim setiap malam selama 10 hari, makin ok 

feedback ileesh

Saya guna ILEESH ni since 2019 lagi, konsisten sebab best sangat

feedback ileesh

Tq moisturizer bantu lembapkan kulit saya. Skin rasa segar

feedback ileesh

Masalah jerawat di muka saya makin improve, tq ILEESH

feedback ileesh

Rasa makin berseri-seri kulit, rasa makin muda. Hihi

31

Alhamdulillah, lega skin dah kembali ok

32

Bila skin sihat ni, nak makeup pun confident je